Föräldrarmöte Hanhals P90-91, 00 08 10

 

1.     Föräldrarna hälsades välkomna av Ulf och Janne.

 

2.     Nytt matchprogram delades ut. En del justeringar är gjorda, varmed samtliga ombeddes att studera programmet noggrant. Vi är anmälda till tre cuper. P-89 spelar en cup arrangerad av KBI 00 08 19. Den andra september är P-90 och P-91 anmälda till Kopparbergs Cup i Billdal.

 

Sist men inte minst har vi Hanhals Cup den nionde september för P-90 och P-91. Tio 90-lag och sex 91-lag är anmälda. Vi räknar med att cirka 300 kommer till detta arrangemang. Till detta krävs ett stort engagemang av föräldrarna. Många anmälde sitt intresse att hjälpa till i kiosken, grillen, sekretariatet, inköp samt som funktionärer. Det finns dock några platser till att tillsätta. Kontakta Prem Haryana eller Anna Ogenhag om detta. All hjälp är välkommen.

 

3.     Patrik Sundebäck och Pelle Schöneman skall se till så att våra pojkar får en egen hylla där   vi skall förvara priser och dylikt. 

 

4.     Ny adresslista delades ut. På den ser man även vem som är saft och bulle-ansvarig vid hemmamatcherna. Ta en ny titt på denna listan, då några justeringar är gjorda.

 

5.     Våra pojkar är utsedda att vara bollkallar vid A-lagets hemmamatcher. Detta har inte skötts tillfredsställande. Vi hoppas att det blir bättre fortsättningsvis.

 

6.     Thomas Renås sköter Hanhals hemsida. Denna uppdateras ofta. Om ni går in på http://go.to/hanhals så får ni bra information om vad som händer i klubben. Det finns även många fina bilder som ni kan beskåda våra pojkar på.

 

7.     Vi har en låg medlemsavgift i Hanhals. Till stor del beror det på att vi inventerar fyra gånger per år på Willys Cash. Nästa inventering sker torsdagen den 31/8 klockan 20.00. En anmälningslista till detta gick runt. Denna hängs upp på dörren till kansliet i klubbstugan. Ni andra kan skriva upp er på listan så fort som möjligt. 
Ju fler vi är desto fortare går det.

 

8.     Hanhalsdagen äger rum lördagen den 26/8 klockan 9.30-ca 13.00. Även då behöver vi hjälp i kiosken bland annat.

 

9.     Vi har avslutning för våra pojkar lördagen den 30/9. Det blir fotbollsmatch mellan föräldrarna och barnen bland annat. Vi återkommer om mer information om detta vid senare tillfälle.

 

10.   Vi har bokat klubbstugan lördagen den 7/10, då vi planerar en fest för               föräldrarna till P-90 och P-91. 
Kicki Åkerblom, Katarina Bergman och Anna Ogenhag gör förberedelserna inför detta.

 

11.   Karin Melin och Carina Hård har anmält sitt intresse för att ta tag i kioskverksamheten. Vi behöver ytterligare två P-92-93-föräldrar som ansvariga.
Dessa fyra kommer att ansvara för att inköp görs till kiosken samt att det finns andra föräldrar som  sköter försäljningen i kiosken vid hemmamatcher och eventuellt andra tillfällen.

 

12.   Carina Hård undrar om intresse finns för att införskaffa t-shirts med foto på        våra barn på framsidan och med tryck på baksidan där det står P-90 respektive P-91 samt Hanhals BK. Detta bemöttes positivt. Kicki Åkerblom kontaktar ett företag för att kontrollera kostnaderna kring detta.

 

13.   Mötet avslutades. Ett stort tack till alla som deltog.

 

 

Anna Ogenhag